miercuri, iunie 09, 2010

Competitie online pentru cel mai verde oras din lume


In cadrul campaniei “I Love Green Cities”, Romania se poate lauda cu pozitia remarcabila a orasului Cluj-Napoca. Acesta se afla pe pozitia 15-a in Europa, in clasamentul celor mai verzi orase. Cluj-Napoca a reusit sa surclaseze importante orase ale Europei, precum Madrid, Lisabona, Berlin, Atena, Dublin sau Stockholm. Alte orase romanesti, prezente in clasamentul celor de la “I Love Green Cities” sunt Bucurestiul, pe pozitia 39, Brasovul pe pozitia 39 si Constanta pe pozitia 61.
La data de 21 mai, in cadrul campaniei “I Love Green Cities” se va desemna cel mai verde oras din lume, initiativa ce a plecat de la Mio Technology, si care urmareste sa incurajeze populatia sa trimita cat mai multe fotografii, materiale filmate sau articole documentate “verzi” despre anumite orase vizitate, remarcate sau in care acestia locuiesc, si care pot fi catalogate a fi “verzi”. Momentan, pe podiumul clasamentului, in urma documentatiei primite de la populatie, Taipei este pe prima pozitie, urmat de Barcelona, pe locul doi, si de San Francisco, pe locul trei. (sursa articol)
Detalii despre campania gasiti aici.

2 comentarii:

Iulia spunea...

Yupee for Cluj!

Anonim spunea...

constanta...ma dezamageste

Trimiteți un comentariu

Comenteaza linistit


This Traveler IQ challenge compares your geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's other 4,648,395 travelers who have taken this challenge as of Wednesday, October 14, 2009 at 09:23AM GMT. (TravelPod is part of the TripAdvisor Media Network)