luni, septembrie 11, 2017

Tampon

Apoi ia-ți timp și recompune-te. Ai nevoie de o perioadă de tampon, între acțiune și reacție, în care să înțelegi ce ai de făcut. Imaginează-ți că te arzi și că te doare, apoi înveți să suporți durerea și să o ignori treptat.

Dacă ne uităm in trecut, zidurile cetăților serveau de multe ori ca tampon, astfel încât locuitorii să aibă o tranziție între viața cotidiană și starea de asediu, oferindu-le​ suficient timp cât să își adune armele si să se apere.

Când cineva te lovește, întreabă-l prima data de ce, apoi apără-te. Apară-te cu tact, astfel încât să aștepte cu drag întâlnirea cu dracu'.

Să te duci la somn cu gândul că ai făcut tot ce ai putut. Să ai calmul necesar de a nu fii zguduit de ura și reproșurile celor din jur. Să te respecți suficient de mult încât să nu te iei la ceartă cu ei.

Să vezi în tine o persoană capabilă să facă din noapte, zi. Să crezi în tine și să îți creezi un viitor atunci când lumea aruncă cu pământ și pietre.

Ascultă-le tâmpeniile și răspunde-le doar după ce au terminat toți de vorbit. Prezintă faptele și argumentează-ți fiecare pas, astfel încât să vadă că nu pot să te bântuie cu prostiile lor. Apară-te cu aceeași pasiune pentru viață și tărie cu care s-a luptat a treia maimuță să urce pe Arca lui Noe. Oh! Cerul tună și începe să picure!

@london
#220buswansworthtohammersmith

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza linistit


This Traveler IQ challenge compares your geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's other 4,648,395 travelers who have taken this challenge as of Wednesday, October 14, 2009 at 09:23AM GMT. (TravelPod is part of the TripAdvisor Media Network)