luni, decembrie 25, 2017

Adevăruri efemere

George, petreci prea mult gândindu-te la zilele trecute și regizându-ți prezentul, tânjind după discuții profunde și gesturi intime din partea oricărei persoane care îți vorbește sau care îți răspunde mai repede, sperând că aceea va vrea să îți deschidă ușa viitorului ei.

Când ea va fi disponibilă, ia-o de mână și trage-o în brațele tale, sa isi așeze capul pieptul tău, apoi lasă ca in tacerea camerei sa auda bataile inimii tale care se liniștește. Mangaie-o pe cap si spune-i lucruri adevărate invat-o sa gaseasca pace in sufletul ei, iar cand te va întreba de ce tii la ea, sa ii spui ca "dintr-un interes profund si o bucurie sfanta" de-ai fi aproape in orice clipa. Poate, poate vei primi ceea ce iti doresti: o persoana alaturi de care sa iti creezi un viitor. Nu trebuie neapărat sa fie ea, cea care iti sta in brate, pentru că poate a doua zi aceasta va inceta sa îți vorbeasca, dar tu fi fericit pentru ca ai avut un moment de sinceritate cu tine si ai sadit in pamantul vietii tale semintele unei recolte bogate, ce va fi sa vina doar daca vei avea rabdare si vei lucra spre folosul ei.

Suntem intr-o constanta căutare de suflete care sa fie binecuvantate de prezența noastră si alaturi de care sa devenim mai puternici. Daca nu am mai construi ziduri ci am contrui poduri intre noi, poate am avea mai mult curaj sa ne ștergem lacrimile si am înceta să mai credem in adevaruri efemere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza linistit


This Traveler IQ challenge compares your geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's other 4,648,395 travelers who have taken this challenge as of Wednesday, October 14, 2009 at 09:23AM GMT. (TravelPod is part of the TripAdvisor Media Network)