sâmbătă, aprilie 23, 2016

Ganduri de Aprilie


Vreau sa imi umplu plamanii cu aerul casei tale, sa alerg descult prin iarba gradinii tale, sa mergem de mana la apus, pe marginea unei prapastii, care sa imi aminteasca de unde am pornit. Sunt fericit langa tine si impreuna suntem o echipa minunata.

Daca s-a pus sentinta asupra ta sa mori, cat ar mai conta ce anume faci intre decizie si infaptuirea ei? O sa trecem in nefiinta doar atunci cand Dumnezeu crede de cuviinta. Insa nu grabi acel moment si nu ii forta mana.

Vreau sa imi pun casa in randuiala, pentru ca nu se stie ce se poate intampla maine. Bineinteles ca sper la ce e mai bine si frumos, dar lumea e imprevizibila. Oricat am privi in ansamblu, tot nu am avea o intelegere deplina. Suntem ecouri ale unui trecut dureros. Suntem voci care ne stingem in bataia vantului si ne dam pierduti pe strazile satului. Pana si umbrele sunt mai dinamice decat noi!

Infranarea e cea mai grea, pentru ca Diavolul vine deghizat in tot ce ti-ai dorit vreodata. Caut un viciu in care sa ma pierd si in care sa ma regasesc, totodata. Simt ca m-am pierdut in spatiu...l dintre cuvinte. Am ajuns la acel moment in care ma uit in oglinda si nu inteleg cum de a trecut timpul atat de repede.

Se pare ca nu este nimic mai frumos decat sa stai intinsa in iarba, intr-o zi insorita de primavara, alaturi de persoana iubita si sa ascultati impreuna cantul pasarilor, in timp ce mirosul pomilor infloriti va improspateaza aerul.

Cat de greu e sa fi bun... Dar merita efortul. E dureros sa iti inghiti cuvintele nervoase cand un sofer netrebnic iti taie calea in trafic sau cand cineva incearca sa isi bata joc de tine. Ma stiu pe mine cat de nervos am fost ultima data si cum curgea adrenalina prin mine ca la viitura!

Sa te placi, sa te iubesti, sa te stimezi, sa ai rabdare cu tine, sa te cunosti si sa te intelegi astfel incat sa te motivezi zilnic pentru a-ti atinge obiectivele indiferent ce se intampla in jurul tau! Doar cu pricepere si putere de Sus poti sa iti atingi nivelul maxim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza linistit


This Traveler IQ challenge compares your geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's other 4,648,395 travelers who have taken this challenge as of Wednesday, October 14, 2009 at 09:23AM GMT. (TravelPod is part of the TripAdvisor Media Network)