sâmbătă, noiembrie 01, 2014

Mesaj 0.2 - Inertia dragostei

Imaginează-ți ca ești într-o relație fericită.
Acum imaginează-ți că partenera te înșeală. Vestea că ești înșelat se poate asemana cu un accident rutier în care o mașină se izbește cu viteză de un zid de beton. Praf te face!
Alteori, deși suferi și ești cu sufletul rănit, iar dezamagirea ti-a depășit cotele relației anterioare, continui să-ți iubesti partenera și nu te poți opri brusc din asta, oricât te-ai chinui. O iubești din inerție. Reactionezi lent la factorii externi și nu poti opri dintr-o dată ceea ce funcționa la viteză maximă pentru tine. Revenind la paralela dintre relație și mașină, la aflarea veștilor din trafic, pur și simplu nu mai accelerezi când știi că drumul te duce la pierzare. Din păcate, nu poți schimba direcția de mers înainte ca mașina să se oprească, așa că aștepti ca dragostea ta să ajungă în punctul zero, cu sau fără ajutorul unei forțe exterioare (precum o noua parteneră), iar apoi urmezi liniștit noul traseu. Probabil de aceea de multe ori ne simțim pierduți când ne lipsesc variantele de iesire.

"Neaccelerată", dragostea se oprește... și dispare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza linistit


This Traveler IQ challenge compares your geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's other 4,648,395 travelers who have taken this challenge as of Wednesday, October 14, 2009 at 09:23AM GMT. (TravelPod is part of the TripAdvisor Media Network)