miercuri, iunie 11, 2014

Viata ca o harta

Aveam un numar incredibil de suflete pereche.
Viata se aseamana cu o harta al unui teritoriu in care te deplasezi in toate directiile. Tata Domnul are pregatit pentru tine traseul optim, iar pentru a-l cunoaste si intelege, e musai sa te rogi pentru minte sanatoasa si intelepciune. Daca nu alegi acel traseu si te deplasezi dupa bunul plac, Tata iti va reconfigura drumul catre destinatia initiala astfel incat sa te bucuri de cea mai buna calatorie. Daca am asemana partenerii de viata cu obiectivele turistice, am putea spune ca unele sunt mai interesante sau mai spectaculoase decat altele, insa toate sunt minunate si atractive in felul lor. Totodata, alegerea iti apartine, astfel ca vei acorda mai multa atentie si vei manifesta mai mult interes fata de unele obiective, iar unele vor fi neglijate sau neapreciate corespunzator. Odata trecut mai departe, nu te mai poti intoarce, decat in anumite conditii speciale.
Bogatiile si resursele iti sunt la indemana, gata sa fie intalnite si exploatate. Roaga-te pentru intelepciune si minte sanatoasa, impreuna cu sanatate fizica, astfel incat sa ai parte de traseul cel potrivit cu dorintele, visele, talantii si cunostintele tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza linistit


This Traveler IQ challenge compares your geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's other 4,648,395 travelers who have taken this challenge as of Wednesday, October 14, 2009 at 09:23AM GMT. (TravelPod is part of the TripAdvisor Media Network)