marți, iulie 30, 2013

 Drama unui stilou



Nimeni nu s-a gandit sa-l intrebe daca este pregatit, daca emotional este gata, daca fizic poate... Pur si simplu l-au scos la munca, iar asta l-a speriat si mai rau. Deja vedea negru in fata ochilor..
- Sunt sclav de ma cumpara cine vrea? Eu sunt important! Mi s-a spus ca sunt important, altfel nu m-ar cumpara lumea. Dar daca nu stiu sa scriu? Daca nu stiu limba? Daca fac greseli? Daca o sa ma piarda? Pana la urma al cui sunt? De ce ma plimbati atat de la unul la altul?"

Nimeni nu a vorbit cu stiloul inainte sa scrie, insa la final, l-au intrebat:
-Cum te simti? Ia citeste ce ai scris.
Stiloul s-a bucurat de ocazie si a inceput sa citeasca si sa analizeze ce s-a scris. I s-a facut rusine de sine cand a terminat de lecturat volumul impresionant de pagini. Si-a dat seama ca gresise in atitudinea lui nesigura, dar si trufasa. A inteles ca mai importanta decat el era lucrarea la care a fost chemat. Apoi, autorul l-a rugat sa mai faca un gest mic: sa puna punct.

Si astfel s-a scris Cartea Vietii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza linistit


This Traveler IQ challenge compares your geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's other 4,648,395 travelers who have taken this challenge as of Wednesday, October 14, 2009 at 09:23AM GMT. (TravelPod is part of the TripAdvisor Media Network)