sâmbătă, mai 11, 2013

Frumoasa in ochii lui

"Si zilnic ii cadea mai draga fata..."

Un lucru este sigur despre barbati: intotdeauna vor fi barbati, indiferent de categoria sociala sau de cate promisiuni au facut; vor avea mereu aceleasi obiceiuri sau glume nepotrivite si, indiferent de varsta, un barbat va fi atras de frumos si senzual.

Dar cand uratul devine frumos? Cand vei iubi o femeie urata si neapreciata, care te va rasplati cu dragostea ei incomensurabila?

Este o teorie simpla: un barbat va dori/intelege/avea o relatie cu o femeie care initial parea hidoasa.


Intalnesti tot felul de fete apetisante si senzationale, insa cea care te va face barbat-de-casa este aceea care ramane aproape de tine la bine si la rau. Iar asta se intampla in 5 pasi:
1. Negi posibilitatea de a avea o relatie cu acea fata pentru ca ti se pare dezgustatoare, indiferent ce face pentru a-si imbunatati aspectul;
2. Incepi sa observi mici lucruri la ea si sa le apreciezi: atitudinea, aspectul, povestile (chiar incepi sa o asculti);
3. Negociezi cu tine daca este "chiar atat urata" precum credeai si termini prin a o vedea intr-o lumina pozitiva, mai mult decat apreciativa. Iti va fi chiar mai frumoasa decat s-a crezut vreodata ca poate fi o fata urata;
4. Faci pasul catre ea, uratica.. Iar ea va fi plina de apreciere si de dorinta de a te implini; recunoscatoare, apreciativa si fericita pentru ca ii oferi ocazia sa se simta femeie;
5. Desi nu stii cum de ati ajuns impreuna, te simti bine langa ea. Te iubeste, te intelege, te motiveaza si te face sa te simti puternic!

Acest fenoment e inexplicabil, e ciudat si parca fara raspuns.
Barbatii sunt barbati si simt nevoia sa cucereasca si sa descopere cat mai multe lucruri posibile. Timpul te face sa apreciezi acele persoane care la inceput iti pareau hidoase; le gasesti un sens, le privesti in profunzime si te atasezi de ele. Astfel uratul devine frumos.

Dragilor (barbati), uitati-va cu bagare de seama la comorile din jurul vostru.
Dragelor, indiferent cat de urate sau cata suferinta se afla in sufletul vostru, indiferent cat de atractiv sau popular este barbatul pe care il iubiti in ascuns, va spun ca il puteti avea ca partener! Oferiti-i timp (atentie), intelegere si respect, iar rezultatele va vor depasi asteptarile :) .

»Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie«


PS: Arghezi ne-a invatat despre estetica uratului:
Din bube, mucegaiuri şi noroi
Iscat-am frumuseţi şi preţuri noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza linistit


This Traveler IQ challenge compares your geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's other 4,648,395 travelers who have taken this challenge as of Wednesday, October 14, 2009 at 09:23AM GMT. (TravelPod is part of the TripAdvisor Media Network)