duminică, mai 27, 2012

relaţii moarte de la început

Sunt în metrou în drum spre casă. După muncă am ieşit în parc cu băieţii la un tenis. Urmează acum Finchley Road.
Mă tot gândesc că... La început de relaţie - pentru că nu intalnim perfecţiunea - sunt câteva lucruri care ne deranjează la posibilul partener (ex: că plescaie la masă, că are dinţii galbeni etc) dar nimic nu ne scoate din sărite precum o poate face activitatea sexuală anterioară intersectarii destinelor. Nu-ti pasă că s-a certat cu părinţii, nu iei în seama că-i sărac, dar te interesează cu câţi şi de câte ori a întreţinut relaţii sexuale. Iar când te rezultatele te nemulţumesc, scoţi eticheta de "curvă" şi i-o lipeşti în frunte, apoi treci mai departe ca un sfânt, uitând că tu eşti un fariseu pe deplin.
Dacă nivelul tău de înţelegere şi de acceptare nu permite ca persoana de lângă tine să fie mai experimentată, măcar nu fă tam-tam la despartire. Altă persoană îl va întâlni şi-l va iubi pe omul respectiv aşa cum tu nu ai ştiut s-o faci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza linistit


This Traveler IQ challenge compares your geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's other 4,648,395 travelers who have taken this challenge as of Wednesday, October 14, 2009 at 09:23AM GMT. (TravelPod is part of the TripAdvisor Media Network)