luni, februarie 14, 2011

Ziua Indragostitilor ... Asa, si?!

Evenimentul mondial si forfota generata de sarbatoarea Sfantului Valentin, nu mi se par nimic altceva decat o chimie ieftina.
Toate magazinele au rafturile pline de produse care mai de care mai atractive; toate ofertele aduc parca ofrada zeului Eros. Primavara sa grabeste sa intampine cu vreme buna sentimentele care plutesc amenintator in aer.
Astazi, daca n-ai pereche, nu existi!
Daca esti desperecheat, iti recomand sa nu prea ai de-a face astazi cu sentimente siropoase sau situatii in care sa te trezesti in plus (ex: sa fii singurul desperecheat intr-un grup de perechi-perechi ... la mall)
Dai prea multa importanta acestei zile. Dar din pacate, aceasta zi deschide sezonul de sarbatori primavaratice, in care femeia se afla pe primul loc.
E Ziua indragostitilor... Asa, si?!


ps: aceasta nu este ziua cea mai potrivita pentru a afla cine te place sau cine ţine la tine sau te iubeste. S-ar putea sa fii dezamagit/a la finalul aceastei zile, afland ca nimeni nu vrea sa te aibe ca partener de viata. Te rog, gandeste-te bine inainte sa faci din aceasta zi singura zi in care dragostea ta sa merite a fi exprimata!

6 comentarii:

Anonim spunea...

bai pesimistule,te iei de emotiile mele?:))

STEFAN BENIAMIN ™ spunea...

inca sunt pasnic :D

Anonim spunea...

nu vreau sa-mi inchipui ce postezi cand esti agitat:))

STEFAN BENIAMIN ™ spunea...

aboneaza-te prin RSS si vei afla

Cami Ardelean spunea...

Inteleptule! :)

Ai aproximativ aceeasi parere si despre 8 Martie?

just asking ;).

STEFAN BENIAMIN ™ spunea...

8 martie e alta poveste, mai frumoasa.

Trimiteți un comentariu

Comenteaza linistit


This Traveler IQ challenge compares your geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's other 4,648,395 travelers who have taken this challenge as of Wednesday, October 14, 2009 at 09:23AM GMT. (TravelPod is part of the TripAdvisor Media Network)